12 Şub 2011

di-zine: Off The Map


"Konusu ne?" sorusundan oldum olası nefret etmişimdir.Lakin sözkonusu dizi, film ya da kitap olunca illa ki bir "konu"dan bahsetmek lazım geliyor. O yüzden size kısaca şunu söyleyeyim: birkaç derbeder doktor, Güney Afrika'da bir yere doktorculuk oynamaya giderler. Alet edavat eksikliğinden dolayı da bazı bazı kendilerince tedavi yöntemleri, ilaçlar uydururlar ki eğlenceli kısım da burası zaten. Tabi ki dizilerin olmazsa olmazları olan aşk meşk olayları da mevcut, ama daha kesin bir şey yok, kısmetleri değerlendiriyoruz.

Grey's Anatomy dizisinin yapımcıları yapmış bu diziyi de. Yönetmen koltuğunda ise Six Feet Under, True Blood, Grey's Anatomy, The Good Wife dizilerinin çeşitli bölümlerini yönetmiş olan Daniel Minahan oturuyor.





Oyunculardan bahsedelim biraz da. ER, Eastwick, Grey's Anatomy'de oynayan Jason George eskiden uyuşturucu bağımlısı olan doktoru canlandırıyor. Kanadalı oyuncu Caroline Dhavernas ise nişanlısını kaybettikten sonra buralara gelen doktoru oynuyor. Ve The Ring filminden hatırlayabileceğimiz Martin Henderson henüz ne olduğunu anlayamadığımız, sırlı gizemli, karizmatik doktoru oynuyor.

Biraz Lost'u andırıp biraz House'un yerini tutamasa da izlenebilir düzeyde. Dileğim dizinin ilerleyen bölümlerde ivme kazanması, zira bu tempoda devam ederse işi zor biraz.

Hiç yorum yok: